Прищина. Политическото ръководство на Косово и албанският премиер Еди Рама

...
Прищина. Политическото ръководство на Косово и албанският премиер Еди Рама
Коментари Харесай

Gazeta Express : Политическото ръководство на Косово и Еди Рама се събраха на вечеря в дома на Хашим Тачи

Прищина. Политическото управление на Косово и албанският министър председател Еди Рама се събраха в неделя вечерта на вечеря в новата къща на косовския президент Хашим Тачи в предградията на Прищина, сподели фотография, споделена в обществените мрежи от сина на Тачи, написа електронното издание на прищинския всекидневник Gazeta Express .
Освен албанският министър председател и президентът на Косово, на частната вечеря бяха още министър председателят на Косово Рамуш Харадинай, ръководителят на локалния парламент Кадри Весели, външният министър и вицепремиер Беджет Пацоли и вицепремиерът Фатмир Лимай, демонстрира фотографията.
Срещата сред политическото управление на Косово и госта от Тирана идва след конфликта сред водачите на партиите в ръководещата коалиция в Прищина във връзка наложените 100-процентови мита върху стоките от Сърбия и Босна и Херцеговина и свадите и взаимните обвинявания сред Тачи и Харадинай по отношение на разговора с Белград. Държавният глава се застъпва за концепцията за „ промяна на границите “ сред Косово и Сърбия, на което министър-председателят се опълчва изрично.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР