„Присъствието на руски окупатори в Крим е заплаха за цяла

...
„Присъствието на руски окупатори в Крим е заплаха за цяла
Коментари Харесай

Зеленски: Войната трябва да продължи с освобождаването на Крим

„ Присъствието на съветски окупатори в Крим е опасност за цяла Европа и за международната непоклатимост. Черноморският район не може да бъде безвредно място, до момента в който Крим е окупиран. Не може да има постоянен и дълготраен мир за страните, граничещи със Средиземно море, до момента в който Русия има способността да употребява нашия полуостров като своя военна база. Тази съветска война против Украйна и против цяла свободна Европа стартира в Крим и би трябвало да приключи в Крим. С неговото освобождение “, съобщи той.

Малко по-рано почитан украински представител допусна, че поредицата от детонации в съветска военновъздушна база в Крим може да са дело на партизански диверсанти. Един човек е умрял, а осем са ранени при случая. Обявена беше и евакуация на локалните поданици. В базата е ситуирано едно от основните за съветската авиация военни летища.

Киев отхвърли каквато и да е отговорност за случая надълбоко в окупираната от Русия територия. Съветник на украинския президент също допусна съветската непросветеност като допустима причина за гърмежите във вторник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР