Присъствените учебни занатия ще бъдат преустановено на територията на София-област

...
Присъствените учебни занатия ще бъдат преустановено на територията на София-област
Коментари Харесай

Разпускат учениците в София-област от 1 февруари

Присъствените образователни занатия ще бъдат прекратено на територията на София-област от 1 до 7 февруари. Решението е на Регионалната здравна ревизия и е в съгласие със здравното министерство, като се чака МОН да съобщи дали децата ще бъдат пуснати в така наречен " грипна почивка ", или ще преминат към онлайн образование. 

Освен това се прекратява и провеждането на извънкласни занимания и проведени действия с възпитаници в региона. 

Удължават се и въведените краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на региона, като те ще работят до 7 февруари. Ето какви са те: 
Преустановяват се плановите съвещания на бременни дами и детските съвещания.Преустановяват се всички профилактични прегледи, наложителни имунизации и реимунизации в амбулатории за първична извънболнична помощ.В детските градини и ясли да се организира прецизен всекидневен филтър, като откритите заболели деца се връщат по домовете. Да не се позволяват до работа болни лица от личния състав на детските заведения. Да се реализира двукратна стерилизация на повърхности. Да се прави постоянно проветряване на пространствата. Преустановяват се свижданията в лечебните заведения и в профилираните институции за даване на обществени услуги и такива за обществени услуги от резидентен вид за деца и възрастни. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР