Присъства бившият премиер на Македония Владо Бучковски Почти цялата бивша

...
Присъства бившият премиер на Македония Владо Бучковски Почти цялата бивша
Коментари Харесай

Симеон II на представяне на книгата си: В името на родината ми търпя обидите

Присъства някогашният министър председател на Македония Владо Бучковски

Почти цялата някогашна парламентарна група на Национална движение „Симеон Втори", доста някогашни министри от държавното управление на Симеон Сакскобургготски, доста интелектуалци и общественици почетоха Царя по време на представянето на неговата книга “Една цел-България ”, в която са събрани негови публикации през годините.
 Снимка Цветан Томчев  Снимка Цветан Томчев  Снимка Цветан Томчев  Снимка Цветан Томчев
“В името на родината претърпявам доста обиди, само че към този момент ми е мъчно да ги устоявам ”, сподели съвсем насълзен в приветствието си пред гостите Негово Величество. “Всеки има право на парцели в тази страна. Моите предшественици са внесли милиони, до момента в който през днешния ден доста политици изнасят милиони ”, сподели той. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изрази благодарността си към Симеон II за всичко което е направил за европейското бъдеще на България.

“Казусът с парцелите е честен проблем за обществото ”, сподели Карадайъ. “не би трябвало да отвличаме вниманието със кавги, а да мислим за родината и да не водим окопна война ”, добави Царя. С положително може да се помогне повече, в сравнение с с ненавист и екзалтираност, означи някогашният монарх и получи аплодисментите на събралото се голям брой в двореца “Врана ”.

Новата книга от определени публикации на Цар Симеон II е издание на Алианса на либералите и демократите в Европа и съдържа публикации на Негово Величество, оповестени в интервала 2010-2018 година, откакто към този момент не е Министър-председател на България. Книгата съдържа два предговора. Единият е на доктор Ахмед Доган, почетен ръководител на Движение за права и свободи, а вторият е от журналистката Красина Кръстева.

Предговорът на Доган е озаглавен “Трудно се гради народна власт без демократи ”. В него той написа: “Основополагащ принцип на Симеон II за “смисъла на политиката в днешно време е работата с хората, в името на хората ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР