Присъединяването към Шенген и към Организацията за икономическо сътрудничество и

...
Присъединяването към Шенген и към Организацията за икономическо сътрудничество и
Коментари Харесай

Гълъб Донев се срещна с румънския премиер Николае Чука


Присъединяването към Шенген и към Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР)  бяха измежду главните обсъждани тематики по време на срещата на министър-председателя Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. с румънския министър председател Николае Чука, оповестяват от държавната осведомителна работа.

В рамките на диалога им бе маркирано, че това са предпочитани въпроси както за България, по този начин и за Румъния и е налице общ интерес страните да задълбочат съдействието си по тях.

Относно Шенген министър председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. уточни изгодите от премахването на вътрешния граничен надзор, което би ускорило придвижването на артикули и хора сред двете страни. Същевременно министър-председателят посочи, че участието на България и на Румъния в Организацията за икономическо сътрудничество и раз ще има положителен резултат върху района на Югоизточна Европа и ще подсигурява придържане към най-високите стандарти на Организацията и към положителни практики в района.

Засилването на транспортната съгласуваност сред двете страни беше друга значима тематика, върху която министър председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. подчертава в границите на диалога с румънския му сътрудник. Според Донев построяването на нови мостове върху река Дунав и откриването на фериботни линии ще улесни трансграничния трафик сред България и Румъния.

В тази връзка българският министър-председател приветства постигнатия прогрес в диалозите сред министерствата на превоза на двете страни за изграждане на трети мост при Русе-Гюргево, както и по останалите тематики, имащи връзки към въпросите на свързаността.

Премиерът Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. посочи още, че Румъния е измежду водещите търговско-икономически сътрудници на България и че е налице сериозен капацитет за задълбочаване на икономическото съдействие, в това число в сферите на туризма, превоза и енергетиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР