Присъдата на Чанпен Джао, известният основател на Binance, беше отложена

...
Присъдата на Чанпен Джао, известният основател на Binance, беше отложена
Коментари Харесай

Ето кога ще се разбере присъдата на бившия директор на Binance

Присъдата на Чанпен Джао, известният създател на Binance, беше отсрочена до 30 април, съгласно известие от съд в Сиатъл.

Това закъснение акцентира правните сложности в областта на криптовалутите и продължаващата битка сред новаторските крипто платформи и регулаторните органи. Джао изигра централна роля в оформянето на пейзажа на криптовалутната промишленост от 2017 година насам, извеждайки Binance на напред във времето на пазара.

Пътуването му обаче взе непредвиден поврат, откакто призна , че е нарушил Закона за банковата загадка, което докара до доста съглашение на стойност $4.3 милиарда с държавното управление на Съединени американски щати и персонална санкция от $50 милиона.

Обвиненията в пране на пари против Джао акцентират нападателната позиция, заета от американските прокурори, с капацитет за оптималната присъда от 10 години . Това отразява по-широка световна наклонност към засилено контролиране на криптовалутите.

Резултатът от процеса на Джао има обилни последствия, служейки като сериозен миг за бранша на криптовалутите. Тъй като регулаторните ограничения се стягат, крипто предприятията би трябвало да се ориентират в комплицирана правна среда, евентуално създавайки прецеденти за бъдещо контролиране.

Общността на криптовалутите следи от близко случая, като признава широкообхватното му влияние върху регулаторните стандарти. Докато някои се застъпват за по-строги разпореждания за битка с противозаконните действия, други предизвестяват против несъразмерни регулаторни ограничения.

Присъдата от процеса на Джао може доста да повлияе на траекторията на контролиране на криптовалутата. Неговите правни проблеми акцентират продължаващия разговор сред разрастващия се крипто пазар и регулаторните органи, като разрешаването на такива случаи оформя интеграцията на криптовалутите в по-широката финансова екосистема.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР