Присъда по бързото производство очаква 26-годишен мъж, за това, че

...
Присъда по бързото производство очаква 26-годишен мъж, за това, че
Коментари Харесай

Пловдивчанин, в безпомощно състояние, наби шофьор на линейка след оказана помощ

Присъда по бързото произвеждане чака 26-годишен мъж, за това, че на 25 април 2023 година по хулигански подбуди е предизвикал на 53-годишен водач на кола за спешна помощ към Центъра за незабавна здравна помощ, гр. Пловдив, лека телесна щета. Той е арестуван и му е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура-Пловдив.
Прочетете още
По делото е открито, че на 25 април 2023 година към 17 ч. водачът и дежурният доктор от ЦСМП, гр. Пловдив, се отзовали на повикване за мъж, който се намирал в безпомощно положение и лежал на тротоара на бул. „ Шести септември “ в гр. Пловдив.

Когато пристигнали, двамата му помогнали да стане и да стигне до колата за спешна помощ, с цел да може да бъде настанен в носилката за медицински обзор. В това време младият мъж се обърнал и блъснал с пестник в лицето водача на колата за спешна помощ. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски екипи. На потърпевшия е осъществен обзор, той е в положително здравословно положение.

Агресорът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под  стража “ по отношение на него. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР