Присъда от 3 години лишаване от свобода“ получи 35-годишна жена,

...
Присъда от 3 години лишаване от свобода“ получи 35-годишна жена,
Коментари Харесай

Осъдиха жена, откраднала близо 9000 лв. от чужда банкова карта

Присъда от 3 години „ отнемане от независимост “ получи 35-годишна жена, изтеглила непозволено близо 9000 лв. от непозната банкова карта. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Търговище.

З.А. от Търговище ще излежава присъдата си при непоколебим режим. Освен това ще излежи и наказване от 8 месеца отнемане от независимост по предишна присъда, отсрочена с изпитателен период, прецизират от държавното обвиняване.

В края на 2022 година 34-годишната по това време жена била помолена от своя мъчно преносима съседка да ѝ оказва помощ против възнаграждение. З.А. се съгласила и през ноември и декември оказвала подпомагане нуждаещата се. През това време при нужда старата жена давала на обвинената своята дебитна карта, с цел да тегли избрани парични суми.

Първоначално З.А. изпълнявала прецизно указаният, само че бързо решила да се възползва от поверения ѝ ПИН код и за месец 24 пъти теглила разнообразни суми без знанието на своята съседка. Общата стойност на нанесената вреда е за 8950 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР