Присъда от 18 години лишаване от свобода получи днес обвиненият

...
Присъда от 18 години лишаване от свобода получи днес обвиненият
Коментари Харесай

Присъда от 18 г. затвор за убийството в „Люлин”

Присъда от 18 години отнемане от независимост получи през днешния ден упрекнатият в убийството на 32-годишния Илиян Илиев от „ Люлин ”. (Видеото е архивно.)

Софийският градски съд призна за отговорен подсъдимия Ал Газзи за съзнателно ликвидиране, оповестиха от пресцентъра на институцията.

Обвинителният акт е импортиран в съда от Софийската градска прокуратура на 27 януари 2023 година Разследването по случая е извършено от Столичната дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на прокуратурата.

Подсъдимият Ал Газзи е предаден на съд за това, че на 9 януари към 22:40 часа в квартал „ Люлин “ в София, съзнателно умъртвил Илиан Илиев посредством намушкване с нож, убийството е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшия и по хулигански подбуди.



Подсъдимият е направил убийството в изпитателния период на предходното му наказание. Софийски градски съд му наложи наказване отнемане от независимост за период от 18 години и дефинира първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването. Приведе в осъществяване миналата присъда от 1 година и 6 месеца затвор. 



Първоинстационната присъда на съда не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – София.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР