Природозащитната организация PETA неведнъж е успявала чрез провокации да привлече

...
Природозащитната организация PETA неведнъж е успявала чрез провокации да привлече
Коментари Харесай

Дрехите от човешка кожа, които имат мисия

Природозащитната организация PETA нееднократно е успявала посредством провокации да притегли вниманието към най-наболелия за нея проблем - безнаказаното потребление на скотски кожи в стилната промишленост.
 Дженифър Лопес, Супербоул 2020, PETA и защо нападнаха изпълнителката
Защо нападнаха Дженифър Лопес

Какво му има на флага на изпълнителката

Няма спор, че се реализира доста в последните години и редица огромни марки се отхвърлиха от естествената кожа в интерес на изкуствената и опазването на хиляди животи. Но очевидно има още какво да се желае, тъй като от PETA са ни подготвили нова изненада.

Точно около маниакалното извършване на покупки на Черния петък и преди коледните празници организацията пусна уеб страницата. На пръв взор той наподобява съвсем като всеки различен онлайн магазин за облекла и аксесоари. Но продуктите в него ни хвърлят в лек потрес, тъй като са направени от човешка кожа .

Или най-малко това е търсеният и явно реализиран резултат на акцията. А когато изберем някой продукт и го прибавим в количката, на екрана ни излиза кървава картина с одрано човешко и животинско лице, както и напомнянето, че ние сме част от този касапски развой .

Защото когато става дума за дране на кожи, живото създание си е живо създание, без значение дали е човек, овца, лисица или каквото и да било друго.

От PETA ни задават и въпроса за какво не сме ужасени от това, което имаме в дрешника си , както евентуално сме се ужасили от гледката на уеб страницата. Защото огромна част от материалите, от които се създават облеклата, още веднъж идват от животни.
 Volvo, естествената кожа, тапицерията и за какво марката се отхвърля от нея в своите електрически автомобили
С какво се разделя Volvo

Шведската компания желае да понижи вредата върху животинския свят

Разбираме също по този начин, че акцията на организацията този път е ориентирана съответно към три марки - Urban Outfitters, Anthropologiе и Free People, които може да не отвличат и убиват хора, с цел да вземат кожите им, само че употребяват животинска кожа за своите артикули. Призивът към тях е да се откажат от тези облекла и аксесоари, а към нас - да спрем да ги купуваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР