Природата се събуди за нов живот и светът отново е

...
Природата се събуди за нов живот и светът отново е
Коментари Харесай

Свежест и удобство с Колекция пролет-лято 2023 на Calvin Klein Jeans



Природата се разсъни за нов живот и светът още веднъж е цветен. Обожаваме пролетта освен поради благосъстоянието от цветове, само че и поради чувствата и страстите, които провокира в нас. Сваляме сивото си въодушевление и отваряме сетивата си за повече хубост, деликатност и цвят. Отваряме необятно прозорците, прибираме зимните облекла и сме подготвени да полетим, като обичаните си лекокрили пеперуди. Цветни и любопитни за нови страсти. И нетърпеливи да посрещнем лятото.

Колекция пролет-лято 2023 на Calvin Klein Jeans подчертава върху емблематичните модели и силуети на марката, сливайки небрежността и комфорта със сетивността. Американската фешън марка посреща сезона в компанията на световни гении от музикалната и кино сцена като Майкъл Б. Джордън и Кендал Дженър.



Дънките, един от основните модели на Calvin Klein Jeans, са освежени с нови силуети и десени, черпейки ентусиазъм от 90-те години. Любимият ни деним към този момент надалеч не е единствено наследник – марката предлага свежи, пролетни нюанси, направени от еластичен разтеглив памук за по-свободно придвижване и комфорт през целия ден. За да се усещаме комфортно, до момента в който обикаляме своите дребни светове. Деним якето Essential Recycled Cotton Trucker е направено от 100% рециклиран памук, който ще издържи теста на времето. Истинска икона, якето разполага с двойни джобове и алегорични за марката лого детайли. И този сезон безконечната класика заслужава почетно място в дрешника ни.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР