Природата ни е устроена така, че когато човек се отпусне

...
Природата ни е устроена така, че когато човек се отпусне
Коментари Харесай

Жени 40+ и качествата, заради които млади мъже се влюбват в тях

Природата ни е устроена по този начин, че когато човек се отпусне и грохне с годините, става някак си неосезаем, неважен, безинтересен за близките. Но не всеки път това е по този начин – доста млади мъже изпитват интерес, обич и чувства към зрели дами над 40. В търсене на пояснение за този абсурд откриваме три качества, които тези дами имат. И които вършат по този начин, че те да са забавни и вълнуващи:

Жената над 40 е напълно наясно със себе си

Тя не изпитва нужда да кокетничи, да се преструва, да влиза в облици, тя си е самодостатъчна и уверена в дейностите си.

Не единствено е модерна, прогресивно мислеща, опитна и грижлива към себе си поради насъбрания опит, само че и напълно естествена. Нещата при нея към този момент се случват без напрежение, изпитва нравствен комфорт и естетика, няма потребност да потвърждава нищо на никого, тъй като към този момент е постигнала значително в живота си. Лесно ѝ е да поддържа връзка с другите. Приема и своите недостатъци, и своите достолепия, а това и оказва помощ да бъде себе си.

Искрена е - когато споделя „ Да ”, има поради тъкмо „ Да “, и противоположното. Момчетата, които постоянно се сблъскват с двусмислено и позьорско държание на младите си партньорки, от време на време желаят просто открити и почтени връзки.

Тя умее да се грижи за себе си

Неузрелите девойки, които не се радват на материална независимост, защото към момента разчитат на родителите си, постоянно чакат финансова поддръжка от колегата си. Докато с възрастта схващат, че е по-добре да бъдат самостоятелни в парично отношение от мъжете, а това схващане улеснява живота и на двамата.

Зрялата жена е в положение да печели, с цел да задоволява своите дребни прищявки, и е задоволително интелигентна, с цел да не се отхвърля от грижите, които нейният обичан поставя за нейно наслаждение. Това безоблачно съгласие притегля младите мъже, тъй като те са наясно, че в такава двойка няма да има кавги за пари.

40-годишната жена живее на драго сърце

Тя е още млада – та нали съгласно последни данни тийнейджърската възраст продължава до 24-годишна възраст, а продължителността на живота се усилва.

На 40 хората са в своя подем, само че към този момент са наясно, че времето лети. Жената на тази възраст стартира да цени всеки собствен ден от ден на ден и да се възползва от него, с цел да получи нови познания, страсти и усещания. Тя работи! Чете, върви на изложения и кино, пътува, самообразова се, твори и не чака да пристигна понеделника, с цел да стартира нов живот, а си набира това, което желае в този момент. Затова и с нея е забавно!

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР