Природата ме е създала с такива черти, за което съм

...
Природата ме е създала с такива черти, за което съм
Коментари Харесай

СНИМКИ Бия куклата Барби по точки, защото съм реална, изчетка се известна родна красавица

„ Природата ме е основала с такива черти, за което съм признателна на Бог. По-добра съм от куклата Барби, може би тъй като пребивавам в действителния свят и знам, че от време на време неприятното е повече от положителното. “ Това съобщи пред „ България Днес “ една от най-красивите българки - Ивелина Прунова, която е известна с прякора си Несебърското Барби.

Думите на изкусителната дама са мотив фурора, който провокира филмът „ Барби “ по целия свят. „ Еуфорията по лентата е разбираема. Хит са и линиите на облекла, аксесоари и обувки и въобще всичко, обвързвано с модата, в този момент е в жанр „ Барби “. Куклата е фантазията на всяко малко момиченце. Много генерации са израснали с нея, тъй като е знак на женственост и хубост. Барби е доста положителна, занимателна, радостна, позитивно настроена към света, има вяра в положителното, почтена, доста обичаща да оказва помощ по своя гальовен метод. Аз съм подобен човек. Виждам в нея моя позитивизъм. Не помня неприятното, сподели още пред вестника Ивелина.

По нейни думи, макар че доста девойки по света желаят да подражават на Барби, Прунова е безапелационна, че не желае да се съпоставя с никого.
„ Винаги съм казвала, че прякорът ми Барби може единствено да ме радва, тъй като Барби е най-красивата кукла в целия свят и пример за съвършенство! Това, че мен ме оприличават на нея и ме назовават по този начин, ме ласкае. Всички виждаме, че доста дами прибягват до всевъзможни хирургически намеси и корекции, с цел да гонят облика на Барби, само че като ги нямат естествено дадени тези черти, не йм се получава, а при някои от тях резултатите им са даже плашещи и обезобразяващи.

Медиите прибавиха към прякора ми. „ Несебърското “, тъй като съм от Несебър, наблягайки и красивия град, в който пребивавам. Гордея се и с прякора, си, и с града си! За мен е значимо хората да ме обикнат със сърцето си, освен с очите си. Искам да ценят индивида Ивелина, добави моделката.

„ Барби гледа на живота единствено през розовите очила. Разликата сред мен и нея е, че аз знам, че светът не е единствено розов, тази добрина, в която кукла Барби възпитава милиарди деца, от дълго време я няма. В мен има една добрина, която най-вероятно ще ми пречи в този хейтърски свят, в който живеем през днешния ден. Любовта към този момент е толкоз малко и добрината на Барби в този неприятен свят е опорочена. За жал, в днешно време да имаш положително сърце не е комплимент, а минус и изглеждаш необичайно за останалите “, приключи Ивелина, която призна, че в случай че получи предложение да се снима в стойностен филм би приела.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР