Припомняме ви, че преди няколко дни започна да се върти

...
Припомняме ви, че преди няколко дни започна да се върти
Коментари Харесай

Антон Кутев: Не е вярно, че Орешарски е съветник на Янев

Припомняме ви, че преди няколко дни стартира да се върти, че Пламен Орешарски е станал консултант на сегашния длъжностен министър-председател Стефан Янев.

Кутев уточни, че не е слушал цялата конференция на ГЕРБ, в която упрекнаха Българска социалистическа партия, че е една от партиите, които ръководят сега и че служебното държавно управление възпроизвежда държавното управление на Орешарски.

" Първо, чух, че съм член на държавното управление. Проблемът е, че освен не съм, а че и заплатата не ми е като на член на държавното управление, което за мен е проблем. Второ, чух, че Пламен Орешарски е консултант на премиера, което е безусловно погрешно. Казали сме го задоволително ясно. Имаше там още няколко неща, които бяха откровени неистини. Тези хора като приказват, не знаят ли какви са обстоятелствата или лъжат ", сподели Антон Кутев. Той попита по какъв начин се назовават хора, които лъжат.

Антон Кутев добави, че счита, че някогашният зам.-председател на ДАНС приказва повече, в сравнение с би трябвало за един офицер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР