Припомняме, вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на

...
Припомняме, вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на
Коментари Харесай

ГЕРБ поискаха оставката и на главния секретар на МВР frognews.bg

Припомняме, през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев.

 

" Ние поискахме към този момент оставката на вътрешния министър (Демерджиев) и настояваме на нея, както и на оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, чиято работа в действителност е обвързвана с точно оперативното управление на този вид дейности по защита на границата. Очевидно е, че професионалното управление, политическото управление не са си свършили работата. Помните, че допреди години и половина за сходни произшествия не можеше да става въпрос ”, сподели Митов. 

 

Според него липсва съгласуваност сред българското държавно управление и държавното управление на Република Турция в тази ситуация по контрола на миграционните потоци. „ Подобна съгласуваност липсва и с Гърция За страдание следим и пик в трафика на опиати ", сподели Даниел Митов.

 

По думите на съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов настояването на оставката на служебния министър Демерджиев е пресилено. Проблемите по българо-турската граница не са резултат от неговата работа, съобщи той.

 

" Ако вземем да разгледаме деликатно целия проблем в дълбочина, би трябвало да си дадем сметка какъв брой, 200 милиона мисля, че бяха изхарчени за ограда и виждате какво е нейното качество. Така че в този момент от този престъпен случай, апропо, такива трагични претенции да се вършат е несериозно. Според мен Борисов, вместо да си зарови главата в пясъка от цялата тази история, съгласно мен изпреварващо желае да избяга от отговорност ", сподели Атанасов, който е някогашен началник на контраразузнаването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР