Припомняме, след анонсираните от вицепремиера промени за хазарта и ограниченията

...
Припомняме, след анонсираните от вицепремиера промени за хазарта и ограниченията
Коментари Харесай

Валери Симеонов Иска Да Накаже Големите Акули В Хазарта! Вижте Как!

Припомняме, след обявените от вицепремиера промени за хазарта и рестриктивните мерки за реклама на хазарт, от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и няколко малките екрани, членове на АБРО, както и Футболния съюз се оповестиха срещу. Вчера бе публикуван и видеоклип, в който се опровергават някои от тезите за подготвяни рестрикции за хазарта. На този стадий Валери Симеонов има кардиналната поддръжка на ГЕРБв Народното събрание. Десните партии отвън Народното събрание предложиха и собствен вариантза промени в закона.

Затова и Валери Симеонов желае да поддържа всеки налог, с който ще бъде обложен
хазарта. Българският състезателен тотализатор като единствен легален е в неизгодно положения по отношение на другите играчи. Вицепремиерът е податлив и да се наложи 20% Данък добавена стойност. Заради акцията против закона Симеонов е подготвен да отговори с правилото " каквото повикало, такова се обадило ".

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки е удовлетворен от разговора. Има единодушие по туристическите ограничения на Симеонов за налагане на такса на апарт хотелите. За преместваемите обекти в курортите Марешки също дава рамо на НФСБ.

За пушенето като безспорен въздържател, непушач и неупотребяващ дрога, както самичък се дефинира, водачът на " Воля " е срещу демократичния режим. Именно в тази сфера партията му има опасения. Няма по какъв начин да се срещне нашата поддръжка, посочи Веселин Марешки, написа Нюз.бг.

За
хазарта той е безапелационен: " Хазартът е нездравословен, хазартът развращава. ". Но има огромни разлики за ограниченията против хазарта.

Българинът не е дебилен, счита Марешки и по тази причина не е нужно да се забрани рекламата на
хазарт. Вместо това той желае спонсорство за изявени млади българи. 10% от рекламата на хазарт да влиза в специфичен фонд, предлага водачът на " Воля ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР