Припомняме, че Антон Тодоров подаде оставка след отправени заплахи към

...
Припомняме, че Антон Тодоров подаде оставка след отправени заплахи към
Коментари Харесай

Тодоров не прие Златен скункс, съди Господари на ефира

Припомняме, че Антон Тодоров подаде оставка след отправени закани към водещия на утринния блок по Нова телевизия Виктор Николаев. Вчера оставката му бе призната от Народното събрание.

Защо Тодоров не приема скункса и не демонстрира възприятие за комизъм излиза наяве от негов пост на фейсбук страницата му:

"Нека обясня нещо по отношение на предаването "Господари на ефира ". Водя гражданско дело против тях с иск 50 000 лева Моят юрист заведе делото поради тяхно предаване от 29 юни, в което в продължение на 5 мин. посочваха мои фотоси до Химлер и Хитлер, посочваха видео колажи с моя фотография върху тялото и униформата на нацистки военнопрестъпници, до момента в който подчертаваха, че те са отговорни за гибелта на 6 млн. евреи. И още други простотии ", декларира Тодоров.

Бившият народен представител прецизира, че по съвет на неговия юрист, той не би трябвало да разменя реплики с кореспонденти от "Господари на ефира ", камо ли да вземе скункс.

"Обратното може и ще бъде употребявано в моя щета на правосъдния развой. Само да прибавя, че държавната такса за подобен иск е 2000 лева Добавете и адвокатските възнаграждения и тогава ще ви стане ясно за какво не демонстрирам "чувство за комизъм ", както се дивят някои ", прецизира Тодоров.

"Разберете нещо доста просто - никой до момента не е бъркал по този начин надълбоко и мъчително в това, което назовавам стопански досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на невижданата офанзива против мен. Това единствено простак или искрено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния "протест " на публицисти - там половината бяха от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинявания за десетки милиони. Нима е толкоз мъчно да се види оставеното на масата? ", разяснява Тодоров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР