Приоритетите са кохезия, миграция и отбранаКандидат-евродепутатите от ГЕРБ представиха предизборната

...
Приоритетите са кохезия, миграция и отбранаКандидат-евродепутатите от ГЕРБ представиха предизборната
Коментари Харесай

ГЕРБ представиха платформата си за евроизборите по сектори

Приоритетите са кохезия, миграция и защита
Кандидат-евродепутатите от ГЕРБ показаха предизборната платформа на партията за идните евроизбори.

„ И на тези избори тимът на ГЕРБ излизаме с резултати от добре свършена работа. Излизаме с ясна посока за бъдещето на България и Европейския съюз “, съобщи при започване на събитието лидерката на листата Мария Неделчева-Габриел.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на Съюз на демократичните сили за напъните, които биват полагани.

„ Благодаря на всички структури в страната, в това число и на Съюз на демократичните сили, които вършат всичко допустимо, с цел да се подготвим оптимално добре на идните европейски избори. Нашата платформа демонстрира това, което се припокрива с главните политики на огромното европейско семейство “, разгласи Цветанов.

Бюджетът на Европейски Съюз след 2020 година показа най-младият член на Екологичен потенциал и сегашен претендент за евродепутат Андрей Новаков.

„ 1 трилион и 300 милиарда евро – това е позицията на Европейския парламент, подобен би трябвало да е европейският портфейл след 2020 година За това ще работим ние. Може да ви се костват доста, само че истината е, че имаме и доста проблеми за решение и доста потребности, които би трябвало да посрещнем “, изясни той.

На екологичната тема акцентира някогашният министър и сегашен народен представител Ивелина Василева, а за защита, сигурност и миграция концепциите на ГЕРБ показа евродепутатът Емил Радев. Бившият министър на районното развиване Лиляна Павлова показа кохезионната политика, превоза и районите, евродепутатът Асим Адемов – обучение и юношески политики, а Ева Майдел – тематиката стопанска система./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР