Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България.

...
Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България.
Коментари Харесай

Борисов обяви супер новина за АМ Хемус и цяла Северна България

Приоритет на държавното управление постоянно е било отношението към Северна България. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на седмичното държавно съвещание по отношение на отпуснатите средства за създаване на автомагистрала " Хемус “. На съвещанието участваха и кметовете на Варна, Търговище, Велико Търново, Севлиево, Ловеч и Плевен.

" Знаете, че преди години " Хемус “, не знам заради какви аргументи, само че по времето на друго ръководство, беше извадена от опцията да бъде финансирана от европейски стратегии. А ние желаеме да създадем процесът необратим “, уточни министър председателят.

" Затова с нашето решение заделяме парите, с цел да можете като си отидете, да кажете на хората това, което сме поели като ангажимент - освен на юг – " Струма “, " Марица “, " Тракия “, а и " Хемус “ да е необратим план и след това да няма някой, който да каже, че няма пари “, обърна се Борисов към присъстващите кметове. " Така че си изпълняваме през днешния ден уговорката. Парите сме ги събрали повече от борбата с корупцията и контрабандата. Това е ясно и по тази причина напълно са бюджетни пари “, добави министър председателят, представен от " Фокус ".

Кметът на Велико Търново Даниел Панов благодари от името на 122 общини и 13 области, че автомагистрала " Хемус “ чертае бъдещето на Северна България. " Всички знаем по какъв начин се развива Южна България. Благодарение на държавното управление на премиера Бойко Борисов за автомагистралата към този момент няма да прецизираме трасета и периоди, а действително ще има осъществяване. Благодаря ви, че фактически освен обещавате, само че и изпълнявате “, сподели още Панов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР