Принципно сме на ваша страна, момичета. Но ако от години

...
Принципно сме на ваша страна, момичета. Но ако от години
Коментари Харесай

Как да не бъдеш кучката, която мъжете не могат да понасят

Принципно сме на ваша страна, девойки. Но в случай че от години някоя не може да си откри мъж, в случай че е непрекъснато остро недоволна от другия пол, евентуално главният проблем е в нея .

Дали не си се трансформирала в кучка, от която мъжете бягат?

Ето какво прави този вид жена и с какво срутва шанса си за естествена връзка до нула.

  • Никога не е удовлетворена. От нищо, което мъжът до нея и мъжете по принцип вършат.
  • Клюкарства. Ако в периметъра й има мъж, всяко трептене на миглата му се разнищва злостно с групичката й приятелки. И като на гладиаторска сцена, всеки негов пропуск се трансформира в грубо развлечение.
  • Очаква да я забавляват. Мъжът би трябвало да избере ресторант, мъжът би трябвало да я изненада с подарък, мъжът би трябвало да я посреща със запалени свещи и отново мъжът би трябвало да възнамерява и заплати за пътуването през уикенда. Тя е уверена, че е принцеса, пред която претендентите би трябвало да изсипват рога на изобилието, по тази причина в никакъв случай не провежда нищо сама.

Май не желая, но в случай че ти доста искаш… ами, не знам

 Как да не бъдеш кучката, която мъжете не могат да понасят

Прочетете какво да НЕ вършиме, в случай че желаете да се разделите с един мъж почтено

  • Всички диалози с нея са на “дълбоки ” тематики. Не търпи дребнословието и много-много не толерира мъжките шегички, тъй като равнището й е доста по-високо.
  • Никога не го пита от какво има потребност. “На мен ми би трябвало мощен мъж ”, “Свикнала съм да се грижат за мен ”, “Ако сексът ми куца, няма да заставам в тази връзка ” – подготвена е с десетки такива реплики. Защото е захласната от личните си условия и даже не се замисля какво толкоз предлага тя самата на индивида насреща.
  • Критикува представянето му в леглото. Ако е недоволна, не знае по какъв начин да си изиска нещо по-различно по благ метод, а стартира да мрънка и става язвителна. Спокойна би могла да каже “Харесва ми, когато ме докосваш по-нежно ”, само че не, ще го шамароса с “Не знам от кое място реши, че ми е прелестно да ми мачкат гърдите, все едно са тесто за мекици ”.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР