Принцесата на Уелс изглеждаше щастлива и уверена“ и готова да

...
Принцесата на Уелс изглеждаше щастлива и уверена“ и готова да
Коментари Харесай

Два фини намека на Кейт Мидълтън, които доказват, че е щастлива и иска да се върне към кралския живот

Принцесата на Уелс изглеждаше „ щастлива и уверена “ и подготвена да се върне към кралския живот, откакто беше снимана да се усмихва до нея брачният партньор й по време на посещаване във селскостопански магазин в Уиндзор, сподели специалист по езика на тялото.

Начинът, по който тя вървеше пред брачна половинка си по време на нови, открити фрагменти от предишния уикенд, комбиниран с нейната лъчезарна усмивка, потвърди тя е уверена и готова за кралския живот, съгласно Джуди Джеймс.

Възстановяването на Катрин от интервенция наподобява е напреднало, откакто получените от The Sun фрагменти демонстрират нея и Уилям в локалния бизнес в събота. Във видеото принцесата може да бъде забелязана с пусната коса, облечена в черно сако и чеп, разговаряйки с Уилям и носеща огромна бяла чанта.

Според анализатора на езика на тялото Джуди, Уилям наподобява „ копнее за усамотение ", само че от метода, по който жена му върви, наподобява, че желае да " притегли внимание " и да бъде забелязана. Експертът сподели, че Катрин наподобява в „ положително здраве “ и не демонстрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР