Принцесата на Уелс е усвоила един хитър трик от покойната

...
Принцесата на Уелс е усвоила един хитър трик от покойната
Коментари Харесай

Умният трик на Кейт Мидълтън, който Меган Маркъл не успя да усвои

Принцесата на Уелс е усвоила един остроумен трик от починалата кралица, който е от решаващо значение за кралския живот - и е доста друг от този на Меган Маркъл, твърди специалист.

Кейт е член на кралското семейство към този момент повече от 12 години и напоследък увереността ѝ процъфтява, защото тя усили отговорностите си в новата си роля на принцеса на Уелс.

Kate Middleton's clever trick for avoiding personal questions revealed
— Woman's Own Magazine (@WomansOwn)
Откакто се завърна от лятната си почивка предишния месец, тя взе присъединяване в необятен набор от задължения на редица доста разнообразни места.

Сред тях бяха посещаване на затвор, присъединяване в уроци по лесовъдство в начално учебно заведение, посещаване на младежка благотворителна организация и посещаване на военнослужещи във военновъздушна база. Според специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс по време на всички тези визити Кейт в никакъв случай не е изглеждала отегчена или незаинтересована от никого, който среща.

Тя изяснява пред The Sun: " Кейт е прекарала години в рационализиране на езика на тялото и в този момент няма никакъв риск да наподобява отегчена или да демонстрира отрицателни страсти. Тя наподобява комфортна и спокойна, а уменията ѝ са заложени в мускулната ѝ памет, тъкмо както кралицата постоянно е била способна да показва най-милите си усмивки при най-трудните условия. Би било наивно да се допуска, че Кейт е изцяло очарована от всеки аспект на всяка среща и посещаване, само че въпросът е, че тя наподобява по този начин, а това е значимо умеене, което може да помогне на монархията да оцелее и в бъдеще. "

Kate Middleton's body language shows the clever parenting trick she uses to grow the 'independence' of her children
— Daily Express (@Daily_Express)
Джуди прибавя, че това умеене е в директен контрастност с Меган, която постоянно е показвала друг жанр на езика на тялото от този на Кейт. Джуди добави: " Едва ли " кралският " метод на Меган би могъл да бъде по-голям контрастност. Разбира се, идвайки от Съединени американски щати и с кариера в драмата, тя щеше да откри нашите кралски особи за студени и неемоционални. Нейният език на тялото (както и този на Хари) се показва в къси и интензивни прояви. "

Междувременно различен кралски специалист твърди, че Кейт и принц Уилям са " затворили мозъците си ", с цел да излекуват горчивия си раздор с принц Хари и Меган. Уилям и Хари са на нож от години, а Кейт в миналото беше считана за миротворец, който може да им помогне да заровят томахавката. След това обаче Хари се обърна против снаха си в спорните си записки „ Spare “.

В книгата и в няколко изявленията за популяризирането ѝ той упреква Кейт в " стереотипизиране " на брачната половинка му Меган, като споделя, че държанието ѝ основава преграда, и споделя детайлности за спор за роклите на шаферките по време на сватбата му, който оставя Меган в сълзи.

Сега някогашният кралски сътрудник на Би Би Си Джени Бонд споделя, че Кейт е била засегната и афектирана от нападките на Хари и Меган - и е малко евентуално враждата им да бъде поправена скоро.

Пред " ОК! " тя споделя: " Когато произхождаш от щастливо, сплотено семейство - както прави Катрин - е необикновено мъчно да схванеш по какъв начин хората могат да се отчуждят.

" Катрин е била засегната и афектирана от нещата, които Хари и Меган са споделили, само че тя и Уилям са доста мощен екип и допускам, че дружно са стигнали до заключението, че разривът с Хари не може да бъде поправен в обозримо бъдеще. Те са затворили съзнанието си за тази опция и са решили да продължат живота си ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР