Принцесата Кейт ще продължи своите кралски задължения, докато работи от

...
Принцесата Кейт ще продължи своите кралски задължения, докато работи от
Коментари Харесай

Кейт ще „работи от леглото“, докато се възстановява от коремна операция и има „непоколебим ангажимент“ да се върне към кралските задължения

Принцесата Кейт ще продължи своите кралски отговорности, до момента в който работи от леглото, до момента в който се възвръща от коремна интервенция, източници рекламация.

42-годишната принцеса на Уелс претърпя интервенция във вторник и се споделя, че към момента остава в частна клиника в Лондон.

Тя е „ добре “ след плануваната интервенция, само че евентуално ще остане в болница за 10 до 14 дни преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си.

Сега източници настояват, че задължението на Кейт към нейните кралски отговорности ще я накара да се върне на работа допустимо най-скоро.

Вътрешни лица споделиха на The Times, че незабавно щом принцесата бъде изписана от болничното заведение, тя ще работи от леглото.

Те споделиха, че нейната „ непоколебима отдаденост на отговорностите “ ще я накара да се върне в настоящите си акции „ допустимо най-скоро “.

Дворецът Кенсингтън разгласи в сряда, че Кейт е претърпяла интервенция, само че побързаха да кажат, че тя не е обвързвана по никакъв метод с рак.

По-малко от 90 ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР