Принцеса Юджини хвърли светлина върху сколиозата в деня на сватбата

...
Принцеса Юджини хвърли светлина върху сколиозата в деня на сватбата
Коментари Харесай

Доктор споделя сигнален знак върху дрехите на вашето дете, то може да има тревожно здравословно състояние

Принцеса Юджини хвърли светлина върху сколиозата в деня на сватбата си, когато съзнателно избра рокля с тил, който да демонстрира белега й от интервенция.

Кралската персона беше диагностицирана със сколиоза, откакто сподели признаци на болестта, и беше оперирана, когато беше единствено на 12, с цел да я поправя. Но бихте ли могли да забележите знаците за разпределяне? Сега един специалист показа някои от нещата, за които би трябвало да внимавате при децата си, които може да алармират за сколиоза.

Сколиозата е положение, при което гръбнакът на човек има необикновена извивка, нормално S- или C-образна. И в случай че имате дете, което изпитва честа болежка в гърба, или сте забелязали смяна в походката или стойката му, това е нещо, което би трябвало да знаете.

Д-р Тони Налда, който управлява, показа един съответен издайнически знак, който може да забележите върху облеклата на детето си. Той изясни: „ Можете да наблюдавате необясними промени в това по какъв начин облеклата на вашето дете стоят – да вземем за пример риза може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР