Принцеса Беатрис поръчала ушиването на сватбената си рокля в последния

...
Принцеса Беатрис поръчала ушиването на сватбената си рокля в последния
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис поръчала рокля в последния момент - slava.bg

Принцеса Беатрис поръчала ушиването на сватбената си рокля в последния миг. Според някои английски медии, внучката на Елизабет Втора в началото имала друга концепция, само че поради това, че не разполагала с задоволително време, решила да преработи тоалета на кралицата.

„ Беше прочувствено и за двете. Беатрис имаше други проекти, само че когато реши, че сватбата ще е в стеснен кръг, тя избра да се венчае в напълно друг жанр “, споделя източник на списание People.

Преди пандемията да промени проектите на бъдещата младоженка, тя и половинката ѝ считали да вдигнат грандиозно тържество след бракосъчетанието. След като разбрали, че това няма по какъв начин да стане, концепцията за винтидж рокля била по-приемлива.

Според другарка на принцеса Беатрис, тя трогнала извънредно доста баба си, като я помолила да вземе и преправи тоалета ѝ. Това обаче основало спомагателни нерви, тъй като гардеробиерката на Елизабет Втора трябвало незабавно да открие дизайнер, който да прекрои роклята, основана от Норман Хартнел през 60-те години.

Заради ковид, актуалната госпожа Моци е първата кралска персона, която носи рециклиран тоалет на своето встъпване в брак. И с цел да бъде задоволството на баба ѝ цялостно, на главата си тя бе с нейната сватбена тиара.

Междувременно стана ясно, че Беатрис е решила да си постави остарели публични обувки за огромния ден. Тя предпочела удобството и избрала чифт, с който е ходила на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци трябваше да се венчаят през май, само че поради разпространяването на ковид взеха решение да отсрочат всичко. След това обаче двамата сметнали, че няма какво повече да чакат и изненадали родителите си с проектите за дребна гала.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР