Принцеса Ан е най-трудолюбивото кралско семейство и разчита на добра

...
Принцеса Ан е най-трудолюбивото кралско семейство и разчита на добра
Коментари Харесай

Разкри се свиващата стомаха закуска на принцеса Ан - без пълен английски език

Принцеса Ан е най-трудолюбивото кралско семейство и разчита на добра закуска, с цел да подхранва деня си - само че нейният избор на храна не е първото нещо за хората със слаби сърца.

Дъщерята на починалата кралица се радва на здравословни, богати на витамини храни вместо богати и декадентски ястия, което значи, че няма цялостна британска закуска. Вместо това личният състав на двореца сподели, че тя обича да стартира деня си с купа плодове, макар че идва със странна молба. Широко се твърди, че Ан ги избира да са презрели и даже плесенясали.

Дарън Макгрейди, някогашен основен готвач на кралските особи, сподели по-рано пред TODAY: „ Принцеса Ан съвсем постоянно предпочиташе бананите съвсем черни – пред узрелите - тъй като се усвояват по-лесно. "

Кралските членове обичайно постоянно ядат с принадлежности, което значи, че Ан се нуждае от приготвянето им по характерен метод. Дарън продължи: „ Първо краищата на банана се отрязват. След това банановата кора се нарязва по средата от край до край, тъй че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР