Принцът на Уелс, който се ожени за Камила Паркър Боулс

...
Принцът на Уелс, който се ожени за Камила Паркър Боулс
Коментари Харесай

Чарлз не може да направи жена си кралица?

Принцът на Уелс, който се ожени за Камила Паркър Боулс през 2005 година, би трябвало да реши дали да й даде купата кралица Камила един ден, макар несъгласията към позицията. Но на Чарлз, 70-годишен, може да бъде попречено да съобщи на втората си брачна половинка влиятелната купа, в случай че бъде ударен с "правен спор ", съгласно сензационни изказвания.

Кралският биограф Кристофър Уилсън твърди, че "легитимността " на брака на Чарлз и Камила може да бъде сложена под въпрос, което може да провокира "конституционния ред. "

И без обществена поддръжка от майката на принц Чарлз, Кралицата, херцогиня Камила е оставена „ изолирана “ и „ уязвима “.

„ Има подозрения по отношение на легитимността на брака на двойката, откакто някои конституционни специалисти настояват, че той е противозаконен.

„ Критиците настояват, че е трябвало да бъде неразрешено на Чарлз да се ожени поради дава закона- Закона за брака от 1836 година, който не разрешава роялите да се женят в регистри и Закона за брака от 1949 година

Нищо друго, с изключение на революцията, не може да попречи на Чарлз да се изкачи на трона след гибелта на майка си, само че правното оборване на легитимността на брака му може да попречи Камила да бъде кралица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР