Принцът и принцесата на Уелс са на американска земя. Последното

...
Принцът и принцесата на Уелс са на американска земя. Последното
Коментари Харесай

Неочаквани предизвикателства пред Уилям и Кейт

Принцът и принцесата на Уелс са на американска земя. Последното им посещаване там е през 2014 година, а актуалното беше предстоящо с неспокойствие както в Съединени американски щати, по този начин и в родината им. Редица неща обаче помрачиха дълго чаканата им аудиенция.
 Нгози Фулани, Сюзън Хюси, приемът в Бъкингамския замък и бруталната демонстрация на расизъм там
Расистки скандал в Бъкингамския замък

Какво се случи с Нгози Фулани

На първия ден от идването на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Бостън - 30 ноември, Бъкингамският замък беше разтресен от скандал, обвързван с расистки нападки от страна на лейди Хюси - кръстница на Уилям, към чернокожа представителка на благотворителна организация.

По същото време принцът и принцесата, облечени в съвсем идентични тъмни костюми, които трябваше да символизират тъждество и обединяване, бяха посрещнати в Бостън, а Уилям благодари на всички американци, които са уважили уместно починалата му баба кралица Елизабет Втора. Вечерта двамата с Кейт участваха на баскетболен мач на Boston Celtic.
 Снимка 597697

В четвъртък денем, 1 декември, двамата обикаляха разнообразни организации в Бостън. Заедно с кмета Мишел Ву те посетиха източното крайбрежие и разискаха изменящата се брегова линия на града вследствие на покачващото се равнище на океаните поради световното стопляне.
 Снимка 597694

По същото време Netflix пусна първи филмов откъс на дълго чаканото риалити на принц Хари и Меган Маркъл, озаглавено красноречиво Harry & Meghan. Братът и снахата на Уилям живеят в Съединени американски щати, само че не се чака двете фамилии да се видят по време на престоя на принца и принцесата на Уелс там.
 Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и първи тийзър на документалната им поредност за Netflix
Хари и Меган против Уилям и Кейт

Докато Кейт и Уилям са в Съединени американски щати, Хари и Меган пускат тийзър на риалитито си
 Снимка 597698

Без да разясняват по никакъв метод продукцията на Netflix Уилям и Кейт продължиха обиколката на Бостън, като посетиха неправителствената организация Roca, която се занимава с помощ за младежи в риск в квартал Челси.
 Снимка 597695

Днес е огромният ден за двамата - вечерта е церемонията по връчването на премиите Earthshot, учредени от принц Уилям, които отличават хора и организации, които се борят за стабилно развиване. Да се надяваме, че няма да избухват повече " бомби ", свързани с кралското семейство, които да помрачат американското премеждие на Уилям и Кейт.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР