Принцът и принцесата на Уелс посетиха Фолмът, графство Корнуол, в

...
Принцът и принцесата на Уелс посетиха Фолмът, графство Корнуол, в
Коментари Харесай

Отново заедно след 25 години: принцеса Кейт прегърна свой учител, който я изненада в тълпата

Принцът и принцесата на Уелс посетиха Фолмът, графство Корнуол, в четвъртък, където камерите съумяха да уловят приятна изненада.

Поздравявайки доброжелатели, събрали се, с цел да посрещнат двойката, Кейт Мидълтън ненадейно се срещна с един от своите учители - Джим Ембъри , който ѝ е преподавал по история , а в този момент е доброволец в Корнуол.

Съпругата на принц Уилям остана разчувствана, написа английското издание, и въодушевено отвърна: „ О, Боже мой. Наистина Ви различавам. Спомням си класната стая и всичко останало. Еха. Светът е е толкоз дребен. “

Освен че поздрави учителя си с прегръдка , Кейт му показа и по какъв начин стилът му на преподаване се отразява в метода, по който тя възпитава децата си - изключително своята единствена щерка, принцеса Шарлот.

„ Опитвам се да науча щерка си на всички неща, на които Вие евентуално сте ме научили “, призна тя. Прегръдката сред двамата може да видите в края на следното видео, споделено от фотоагенцията Getty Images.
                             

Запитан от кореспонденти каква е била принцесата като ученичка, той я назова „ фантастична “ и добави: „ Класът беше страховит, тя беше страховит участник и ужасно дете. Това беше преди 25 години. “

Кейт без подозрение ще пази щастливи мемоари от срещата със остарелия си преподавател, макар че визитата във Фолмът беше леко помрачено от уединен протестиращ. Мъж, държащ празен лист хартия, извиква „ Край на монархията “ към принца и принцесата , до момента в който поздравяваха тълпата.

По-късно той разяснява: „ Това е 21-ви век, нямаме потребност от монархия. Нелепо е. “ Двойката обаче не изглеждаше обезпокоена от спирането, до момента в който разговаряше с поданици и посетители на града.

Това е първото посещаване на принц Уилям и принцеса Кейт в Корнуол като херцог и херцогинята на графството . След гибелта на кралица Елизабет Втора през септември 2022 година двойката наследи купите, които по-рано носеха Чарлз и Камила – към този момент сегашни крал и кралица консорт на Англия.

За появяването във Фалмут принцесата облече кафяво палто на наличната марка Hobbs дружно с плетена рокля с поло яка в колорит вива маджента , разгласен за цвят на 2023 година Визията беше приключена от черен колан, който наблягаше талията на Кейт, и постоянно носения от нея чифт ботуши на Gianvitto Rossi.

Снимки от събитието разгледайте в галерията тук:
 Уилям и Кейт с първо посещаване на Корнуол като херцог и херцогиня на графството  Уилям и Кейт с първо посещаване на Корнуол като херцог и херцогиня на графството  Уилям и Кейт с първо посещаване на Корнуол като херцог и херцогиня на графството  Уилям и Кейт с първо посещаване на Корнуол като херцог и херцогиня на графството
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР