Принц Уилям предприема стъпки, за да защити съпругата си, докато

...
Принц Уилям предприема стъпки, за да защити съпругата си, докато
Коментари Харесай

Принц Уилям се „опитва да предпази“ Кейт от нов кралски натиск след операцията

Принц Уилям подхваща стъпки, с цел да отбрани брачната половинка си, до момента в който тя продължава да се възвръща от коремна интервенция.

Има нараснал напън на принца след новината, че татко му, крал Чарлз, е бил диагностициран с рак. Въпреки че хората допускат, че той поема повече кралски отговорности в отсъствието на монарха, той също се грижи за принцеса Кейт и трите им дребни деца, до момента в който извършва личните си задължения.

Говорейки за GB News, Айлса Андерсън - някогашен прессекретар на починалата кралица – изяснява: „ Мисля, че Уилям ще се опита да я защищити от допустимо най-голямото напрежение. Чух, че са отишли ​​в Сандрингам за половин учебен срок идната седмица, с цел да се възстановят. И мисля, че ще пробвайте се да й дадете толкоз място, колкото й е належащо, с цел да се възвърне. "

Айлса също се обърна към критиците, които упрекнаха уелсците, че не са създали задоволително, преди 42-годишната принцеса на Уелс да бъде оперирана. Тя сподели: „ Дайте им отмора! За принц Уилям семейст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР