Принц Уилям не планира да се срещне с принц Хари,

...
Принц Уилям не планира да се срещне с принц Хари,
Коментари Харесай

Принц Уилям не планира да се види с Хари в Лондон

Принц Уилям не възнамерява да се срещне с принц Хари, откакто отлетя за Обединеното кралство, с цел да бъде до болния крал след диагностицирането на рака му, съобщи Mirror.

Принцът на Уелс остава концентриран върху грижите за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция и си взима нескончаем отпуск от обществени отговорности до след Великден, настояват източници.

41-годишният Уилям би трябвало да се върне към обществената си работа през днешния ден, като сутринта извърши инвеститура в замъка Уиндзор, а по-късно вечерта ще участва на празненство на лондонската въздушна кола за спешна помощ.

39-годишният херцог на Съсекс е освободил графика си, с цел да отлети до Лондон и да бъде с татко си, макар проблематичните им връзки, което поражда опасения за сериозността на здравословното положение на краля. Той е сниман да идва в Кларънс Хаус, с цел да посети татко си през вчерашния ден следобяд.
 
Източници, близки до херцога, който в този момент живее в Монтесито, Калифорния, допускат, че той би приветствал опцията да се срещне с Уилям, " в случай че се появи такава опция ". Един от източниците съобщи: " Основната причина херцогът да пътува до Обединеното кралство е да посети татко си. Ако се появи опция да се види с принца на Уелс, херцогът на драго сърце би я приел. "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР