Принц Уилям изпълни важно кралско задължение в замъка Уиндзор във

...
Принц Уилям изпълни важно кралско задължение в замъка Уиндзор във
Коментари Харесай

Кралски задължения без край за Принц Уилям

Принц Уилям извърши значимо кралско обвързване в замъка Уиндзор във вторник, 17-и май. Херцогът на Кеймбридж показа на ирландската армия цветовете на новото им знаме, което направи в качеството си на почетен началник.

Състоялият се церемониал е подготовка за церемонията Trooping the Color, която ще се състои на 2 юни - денят, който ще означи 70-годишнината на кралица Елизабет и ще сложи началото на дългия уикенд на тържества в чест на нейния празник.

Принц Уилям в действителност е назначен за началник на ирландската армия още през 2011 година Той, дружно със брачната половинка си Кейт Мидълтън наложително участват на тържествата, отбелязващи Деня на Свети Патрик всяка година.

Представянета на новото знаме пред армията от страна на принц Уилям бе предшествано с освещаване от духовни лица. Последва къса тирада от Уилям, който не пропусна да означи: " Мислите и молитвите на моето семейство са с вас, до момента в който се заемате тази значима и виновна задача, тъй като ние сме тясно свързани като народи. "

Речта бе придружена от гласовит всеобщ привет както за кралицата, по този начин и за самия Уилям, написа People.

Този ангажимент на Уилям идва единствено ден откакто той се завърна от Обединените арабски емирства, които посети от името на кралица Елизабет. Целта му бе да да изкаже съболезнованията си във връзка гибелта на Негово Височество шейх Халифа бин Зайед Ал Нахайян, президент на Обединените арабски емирства и държател на Абу Даби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР