Принц Уилям и принцеса Шарлот подкрепиха своя отбор. Прегърнати, баща

...
Принц Уилям и принцеса Шарлот подкрепиха своя отбор. Прегърнати, баща
Коментари Харесай

Принц Уилям и Шарлот помогнаха на Лъвиците да победят германките

Принц Уилям и принцеса Шарлот поддържаха своя тим. Прегърнати, татко и щерка разгласиха видео известие в поддръжка на женския футболен тим на Англия - наименуван "Лъвиците ", в неделя преди финалния им мач против Германия в Евро 2022.

Английският отбор победи с 2:1 пред 90 000 фенове на "Уембли ".

Малко преди мача Уилям и Шарлот записаха видео, оповестено в обществените мрежи.

"И двамата желаеме да пожелаем шанс на Лъвиците довечера, вие се представихте необикновено добре в конкуренцията дотук ние подкрепяхме от самото начало ", споделя Уилям сподели, преди Шарлот да добави: "Успех! Надявам се да спечелите. Чао! ".

40-годишният Уилям е президент на управителния орган на британския футбол, Футболната асоциация, и е постоянен клиент на мачовете, най-много в компанията на принц Джордж, 9 и Кейт Мидълтън. Но не щеш ли Шаролт се причислява към компанията ентусиасти в фамилията.

7-годишната Шарлот също е "начинаеща звезда " във футбола, както неотдавна разкри нейният татко, и също така върви да гледа с баща си среща на "Астън Вила ", обичания тим на Уилям.

Тя беше заръчала на татко си да съобщи известие на Лъвиците от нея, когато отиде да ги види на подготовка предишния месец.

"Шарлот искаше да ви кажа, че е в действителност добра футболистка и умее да вкарва доста голове, сподели Уилям. "Помоли ме да ви предам: Обърнете ми внимание, аз съм прохождаща звезда на бъдещето ", написа "People ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР