Принц Уилям и принц Хари се опитват да изгладят последствията

...
Принц Уилям и принц Хари се опитват да изгладят последствията
Коментари Харесай

Принц Уилям и принц Хари с опити да се сдобрят - slava.bg

Принц Уилям и принц Хари се пробват да изгладят следствията от своите кавги. Източници, близки до кралското семейство удостоверяват, че братята развалили връзките си след абсурда, тръгнал около техните съпруги – 39-годишната Меган Маркъл и 38-годишната Кейт Мидълтън. Все отново двамата решили да проведат диалог и да се опитат да се схванат.

Това описват създателите на „ В търсене на независимост “ – публицистите Омид Скори и Каролин Дюран. Те разказали за това за Today.

Според тях, синовете на принцеса Даяна се пробват да изгладят „ разкола “ посред им, защото двамата постоянно са били доста близки.

„ Като във всяко семейство и те са имали своите падения, само че братята се връщат един към различен. И това става напълно скоро “, споделя Дюран.

По думите на Каролин, Хари и Уилям развалили положителния звук още през 2016 година, когато по-малкият брат срещнал Меган Маркъл. „ Изтърпи още време, с цел да се сближите и с цел да я опознаеш по-добре “, съветвал го брачният партньор на Мидълтън. Хари напълно не харесал тези думи на своя брат и той не считал да приключва темпа, с който се развивала връзката му.

„ Може би принц Уилям единствено желал да опознае по-добре Меган. И това не е обвързвано с това, че той не й се доверявал. Работата е в това, че братята следили връзките си един с различен от самото детство “, разяснява още Каролин.

Според източници, след спора, двамата не си говорили няколко месеца. Братята смекчили тона към сватбата на Меган и Хари през 2018 година, а дефинитивно се разбрали след „ Мегзит “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР