Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като

...
Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като
Коментари Харесай

Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от всякога като „полезни съюзници“

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, откакто принц Хари си тръгнал, съгласно Mirror.

Твърди се, че 75-годишният монарх вижда в сина си " потребен съдружник " в ръководството на ежедневните проблеми, засягащи кралското семейство откогато се възкачи на трона. Това включва рецензиите на Хари към тях двамата в телевизионни изявленията и неговите записки Spare. Принцът на Уелс също изигра жизненоважна роля в заместването на краля, до момента в който продължава да се лекува от рак.

В предходни години се твърдеше, че голямото количество медийно внимание, отделено на Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, е довело до периодически пристъпи на отчаяние у Чарлз - като един човек оприличи това на " зеленооко страшилище ". Но това надалеч не е по този начин в този момент, съгласно осведомени.

Един другар сподели на The Times: „ Ако в миналото е имало зеленооко страшилище или възприятие за съревнование сред двамата, това е глава от предишното. Кралят вижда сина си като потребен съдружник по фамилни въпроси и от ден на ден в освобождението от отговорност отговорности на нацията и страната “. Междувременно източник, непосредствен до Уилям, сподели пред вестника, че принцът на Уелс " желае да поддържа татко си ", изключително на фона на " всичко, през което кралят минава с лекуването си ".

Един неотдавнашен образец за взаимна работа беше забелязан на честването на Деня D в Нормандия тази седмица, където решителният крал Чарлз изнесе тирада единствено часове откакто получи последния си кръг от лекуване на рак. Той похвали ветераните и бойците от Втората международна война като поколението, което " не трепна " и се срещна с ветерани по-късно, преди принц Уилям да се намеси вместо татко си, когато се причисли към международните водачи на интернационалната гала на Омаха Бийч.

Принц Хари не участва на церемонията - а кралският историк и специалист доктор Теса Дънлоп сподели, че има вяра, че Хари ще бъде печален да види брат си на събитията без него. Тя сподели пред Mirror: „ За херцога на Съсекс, който гледа от другата страна на Атлантическия океан, ще има известна горест. Войната бушува в Източна Европа сега и херцогът знае, че наличието му освен улавя заглавия и подтиква марката Sussex, само че оказва помощ да се свържат военните истории от предишното с тези в сегашното. По същия метод това е загуба за кралското семейство с послушния Уилям, само че им липсва пица и преживяването на фронтовата линия. събитията процъфтяват. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР