Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги са били сред най-харесваните

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги са били сред най-харесваните
Коментари Харесай

Как Кейт стана по-харесвана от Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън постоянно са били измежду най-харесваните персони в английския кралски двор. От години е ясно, че в един миг те ще станат новите крал и кралица, само че в сложната ситуация в двореца не е ясно дали това ще се случи по-рано или по-късно от предстоящото.
 Кейт Мидълтън и Анди Коен - извинението, което получи от тв водещия
След тайните теории - извинението, което Кейт получи

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай

И макар че в последните месеци принцесата на Уелс не се появява на обществени места, тя продължава да бъде най-коментирана - първо поради спекулациите към изчезването й, а по-късно поради признанието, че е болна от рак. И едно ново проучване след настройките на британците показва забавна наклонност.

Според British YouGov, Кейт Мидълтън е станала най-харесваната кралска персона след общественото си изказване от 22 март. Така в този момент тя измести брачна половинка си принц Уилям от челната позиция в класацията от февруари до април 2024 година
 Снимка 656306

До февруари бъдещият крал печелеше 77% благосклонности против 74% на принцесата на Уелс. А в този момент тя е със 76%, а той - със 73, написа New York Post.

Друго забавно разбъркване в класацията е, че на трето място в този момент е сестрата на принцеса Ан, която печели 71% утвърждение, а не самият монарх. Той също бе диагностициран с рак и е сложил множеството си задължения на пауза и точно тя го замества в огромна част от случаите.
 Снимка 651077

Кралят остава четвърти със 63%, а незабавно след него в челната петица е неговият брат принц Едуард. Кралица Камила пък остава по-назад в класацията с едвам 50% от благосклонностите на британците.
 Принц Хари във Англия - ще пристигна ли с Меган и децата си (и ще се срещне ли с Уилям и Кейт)
Големите въпросителни към визитата на Хари в Лондон

Ще бъде или не Меган с него

По-надолу пък са принц Хари и Меган Маркъл надлежно с 31 и 26%. Техният рейтинг напълно очаквано спадна фрапантно след напускането им на кралския двор и всички кавги, които го последваха. А принц Андрю, другият брат на крал Чарлз, който бе отстранен поради секс скандал, има едвам 6% утвърждение, което също не е изненада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР