Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкова славна кралска двойка,

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкова славна кралска двойка,
Коментари Харесай

„Съжалявам, имам си приятелка“: забавната история от колежанските години на Кейт и Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са толкоз славна кралска двойка, че е съвсем мъчно да си спомним времето, когато не са били женени. Но 10 години преди сватбата си през 2011 година те бяха просто двама другари от колежа, които учеха история в „ Сейнт Андрюс “ в Шотландия, ходеха на празненства и си помагаха да се ориентират в обществения живот. Кейт даже имала остроумен трик, с който измъквала Уилям от обстановки, в които девойките го сваляли - и това предвещавало бъдещия им взаимен живот,.

Според приятелката на двойката Лаура Варшауер, която беседва с кралския специалист Кейти Никол за книгата ѝ „ Кейт: Бъдещата кралица “ даже в колежа Кейт е имала тиха убеденост към Уилям, която е била неповторима за нея. Приятелката описа за една преживелица, която си спомня доста добре:

„ На едно празненство едно момиче доста се закачаше с Уил и му ставаше много неприятно, тъй като не можеше да се отърве от нея. Той се държеше доста учтиво, само че това момиче просто не разбираше намека “, споделя Уоршауер. И тогава Кейт се намесва. „ Изведнъж Кейт се приближи зад него и го прегърна. Той сподели: „ О, скърбя, само че си имам другарка “ и двамата с Кейт си потеглиха, кикотейки се “.

Вероятно не е било елементарно да бъдеш толкоз прочут ерген в колежа, а Уоршоуър споделя, че Уилям е бил толкоз признателен за помощта, че след случая ѝ е споделил „ доста благодаря “. „ Кейт беше единственото момиче, което можеше да направи това. И това беше единствено месец откакто започнахме да учим в университета “ , споделя Уоршоуър.
 Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко

Разбира се, знаем какво се е случило по-късно: Кейт и Уилям ще станат освен това от другари и ще стартират да се срещат дискретно още в учебно заведение. Въпреки късата разлъка през 2007 година, двамата се сдобряват, женят се, имат три деца и като цяло са пример за здрава връзка, забележима във общественото пространство.

И като си помислим, че всичко стартира на колежанско празненство...
 Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР