Принц Хари започна пътя си обратно към семейството, когато пристигна

...
Принц Хари започна пътя си обратно към семейството, когато пристигна
Коментари Харесай

„Пътят обратно“ на принц Хари към кралското семейство се загатва със завръщането в Обединеното кралство на фона на новините за рака на краля

Принц Хари стартира пътя си назад към фамилията, когато дойде в Лондон, с цел да се изправи лице в лице със своя татко крал Чарлз и принц Уилям.

Това ще бъде първият път, когато Хари ще се причисли към татко си и брат си след кралските им различия предходната година. Това ще бъде и първият път, когато Хари вижда татко си след коронацията на краля през май. Принц Хари кацна в Обединеното кралство, откакто се върна от Америка, с цел да бъде с татко си след диагнозата рак, откакто херцогът на Съсекс беше забелязан да идва на интернационалното летище в Лос Анджелис нощес. Той кацна в Лондон към обяд през днешния ден, преди да се насочи към татко си в Кларънс Хаус.

Хари изглеждаше под напрежение, до момента в който го снимаха в Обединеното кралство за първи път от септември. Той също по този начин е отчужден от брат си и не е ясно дали ще се съберат още веднъж в тежкия час на татко им. Кралският специалист Ричард Кей счита, че завръщането на Хари в Обединеното кралство ще „ тества решимостта на Уилям “.

ЧЕТЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР