Принц Хари смърдял на алкохол и цигари с всяка пора

...
Принц Хари смърдял на алкохол и цигари с всяка пора
Коментари Харесай

Принц Хари вонял на алкохол и цигари по време на интервю - slava.bg

Принц Хари смърдял на алкохол и цигари с всяка пора от тялото си по време на изявление, разкрива журналистката Кейти Курик в своя автобиографична книга. Британската авторка, която е била тв водеща, споделя, че по това време Хари бил в "дивата си фаза ", оповестява "Стандарт ".
Курик описа за своя среща с принц Хари в Бразилия през 2012 година, когато той се явил в неособено съответно положение.

Отдавна се знае, че дребният наследник на принц Чарлз и лейди Даяна имаше увлечение към опиатите. Преди време той призна, че по този начин е опитал да се оправи с тъгата след гибелта на майка си. Хари неотдавна показа в документален филм, че е изпивал големи количества алкохол дневно. Той приказва и за всичките си психологични проблеми, както и за контузията, която загубата на майка му му е нанесла.

"Бях подготвен да пия, да одобрявам опиати, да правя неща, които да ме карат да усещам по-малко под напрежение. Отне ми време да осъзная, че пия, с цел да прикрия възприятията си ", споделя принц Хари.

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едвам на 17 години, откакто го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че "Хари е опитвал и други опиати, само че не е подвластен ".

В автобиографичната си книга Кейти Курик разкрива детайлности и за срещата си със скандалния принц Андрю. И за него водещата се изрича не изключително ласкаво.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР