Принц Хари ще трябва да остави Меган Маркъл сама с

...
Принц Хари ще трябва да остави Меган Маркъл сама с
Коментари Харесай

Принц Хари ще трябва да остави Меган и бебето

Принц Хари ще би трябвало да остави Меган Маркъл сама с бебето броени дни след раждането.

Според сведения принц Хари ще посети Холандия на 9 май, с цел да промотира игрите Invictus, едвам три дни след раждането на сина си.

Херцогът на Съсекс провокира неспокойствие още когато разгласи пътуването си, което беше планувано за 8 май, само че отпадна малко преди уикенда. По това време почитателите размишляваха дали Меган към този момент е дарила Хари с дете или раждането ще съвпадне с пътуването.

Принцът ще посети Хага този четвъртък, защото градът е хазаин на Invictus Games 2020. Състезанието е учредено от Хари през 2014 година и дава опция на ранени или боледуващи ветерани да се състезават в разнообразни спортни дисциплини.

Турнирът е значимо събитие за принца. Кралският кореспондент Крис Шип показа в twitter преди няколко дни, че “Игрите значат доста за Хари и той желае да ги посети, в случай че има опция.”

Предполагаше се, че в случай че денят на раждането на бебето съвпадне с проектите за пътешестване, Хари ще остане вкъщи. След като синът им към този момент е на бял свят, херцогът има опция да посети събитието.

Все още се чака удостоверение от Бъкингамския замък дали Хари ще замине. Ако пътуването се реализира, майката на Меган Маркъл ще остане при херцогинята и новороденото в дома им във Фрогмор.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР