Принц Хари се срещна с общност на аборигени на остров

...
Принц Хари се срещна с общност на аборигени на остров
Коментари Харесай

Принц Хари без Меган: На среща с аборигени в Австралия

Принц Хари се срещна с общественост на туземци на остров Фрейзър в източната част на Австралия без бременната си брачна половинка Меган, която ограничи някои свои задължения в кралската обиколка, съобщи Франс прес.

Графикът на кралската двойка в Австралия е прекомерно претрупан, като включва задължения в Сидни, Мелбърн и Дубо, както и откриването на игрите Инвиктус за заболели и ранени военнослужещи. Малко след идването на 34-годишния принц Хари и 37-годишната Меган в Австралия, дворецът Кенсингтън оповести, че двамата чакат дете напролет идната година.

Впоследствие двойката реши да ограничи уговорките на някогашната звезда от сериала „ Костюмари “ по време на обиколката. Херцогът на Съсекс бе посрещнат с обичайната аборигенска гала край брега на езерото Маккензи на остров Фрейзър, покрай брега на Куинсланд.

По-късно принцът се разноски необут по покрития с бял пясък бряг на езерото, което е източник на питейна вода за локалните поданици, преди да си напръска лицето с вода. Остров Фрейзър е включен в листата на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО. Това е най-големият песъчлив остров в света.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР