Принц Хари се чувства „измъчен заради разкъсаните семейни отношения“, а

...
Принц Хари се чувства „измъчен заради разкъсаните семейни отношения“, а
Коментари Харесай

Тежък и тъжен е новият живот на Меган и Хари - slava.bg

Принц Хари се усеща „ изстрадал поради раздраните фамилни връзки “, а Меган Маркъл се е затворила в себе си и очевидно не се усеща добре, откогато се реалокираха в Лос Анджелис, твърди непосредствен до двойката. Дукът и дукесата на Съсекс сега живеят в имение на стойност 18 млн. $, където отглеждат сина си Арчи надалеч от кралското семейство.

Двойката се отхвърли от кралските си отговорности през март и отпътува за Ванкувър, Канада, за малко, а след това се откри в Съединени американски щати. Но откогато се реалокираха в Америка, двамата като че ли не са на себе си, кълнат се хора от обкръжението им.

„ Меган е станала прекомерно тиха. Мисля, че тя е депресирана и не се усеща добре. Тя се дистанцира от всичките си приятелки и е станала доста интровертна “, разяснява източник пред Sunday Mirror.

Половинката ѝ също не бил изключително благополучен в Америка, защото усещал голямата отдалеченост със фамилията си и то освен физическа. Източникът прибавя, че Хари изглеждал уединен и печален по време на рождения ден на брат си Уилям на 21 юни.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР