Принц Хари разказа за карантината и времето със сина му

...
Принц Хари разказа за карантината и времето със сина му
Коментари Харесай

Принц Хари разказва за изолацията с Арчи - slava.bg

Принц Хари описа за карантината и времето със сина му Арчи. Той беше хазаин на видео чат с родители, които се грижат за уязвими деца вкъщи по време на пандемията от ковид. По време на диалога настойникът на @WellChild Хари беседва с @Leannenotanurse и @CraigHatch за провокациите, пред които са изправени фамилиите като техните.

Херцогът на Съсекс поддържа чиновниците на благотворителната фондация WellChild, чийто патрон им е повече от 10 години. По време на видеообаждане принц Хари изрази същинско удивление от това по какъв начин многодетни британци се оправят със фамилните грижи в тези сложни времена и приказва за всекидневието си в самоизолация като татко.

„ Устойчивостта и силата на духа, които вие демонстрирате – това е нещо потресаващо и вие в никакъв случай, в никакъв случай не би трябвало да забравяте това. Разбира се чакат ни тежки дни. Даже не мога да си показва какъв брой ви е тежко да се справяте, аз имам единствено едно дете, което е на 11 месеца. Това, което вие вършиме всеки ден, провокира у мен единствено голямо удивление “, призна Хари.

Тази обстановка ни даде и много положителни страни – продължи херцогът. „ И когато имате толкоз време за фамилията си, несъзнателно се чудите: би трябвало ли да се усещам отговорен за това? “ Трябва да се радвате на такива моменти, когато можете просто да се търкаляте по пода, избухнали в нервен смях “.

В момента принц Хари и Меган Маркъл дружно с дребния Арчи се намират в Лос Анджелис. Съвсем скоро херцозите оповестиха за основаването на нова благотворителна фондация, която кръстиха на името на сина си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР