Принц Хари прегърна ХИВ-позитивна жена, докато разказваше за времето си

...
Принц Хари прегърна ХИВ-позитивна жена, докато разказваше за времето си
Коментари Харесай

Принц Хари прегърна ХИВ-позитивна жена в Ботсвана

Принц Хари прегърна ХИВ-позитивна жена, до момента в който разказваше за времето си в Ботсвана след гибелта на принцеса Даяна. Момичето е 20-годишната Тлотло Моилуа, чиито родители са умряли, откакто се заразяват със СПИН, още когато тя е на 4 годинки. Тогава Тлотло още не знае, че е ХИВ-позитивна, съобщи Дейли мейл.

Херцогът на Съсекс върви по стъпките на майка си, която се бореше против заклеймяването на болните от СПИН.
Той посети река Чобе на Ботсвана в северната част на страната на четвъртия ден от кралското пътешестване. Хари се срещна с възпитаници и оказа помощ на природозащитниците да засадят дървета в най-новия естествен резерват в Ботсвана. Херцогът приказва и за това по какъв начин Боствана е място, където може да избяга.

"15 години пристигам тук, това е чувство за бягство. Някои от най-близките ми другари през годините са тук ", сподели Хари за Ботсвана.

"Дойдох през 1997 или 1998 година незабавно след гибелта на майка ми. Беше прелестно място да се махна от всичко. Чувствам се надълбоко обвързван с това място и с Африка ", съобщи той.

Той даде буйна тирада в поддръжка на деятеля Грета Тунберг и прикани хората да се причислят към битката против изменението на климата.

Съпругата и синът му остават в Южна Африка, откакто Арчи е отведен да се срещне с архиепископ Десмонд Туту.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР