Принц Хари отиде на едно от най-американскити събития Super Bowl

...
Принц Хари отиде на едно от най-американскити събития Super Bowl
Коментари Харесай

Къде е Меган? Принц Хари беше на Super Bowl без жена си

Принц Хари отиде на едно от най-американскити събития Super Bowl (бел. ред. финалът на шампионата на Националната футболна лига на САЩ) в неделя с братовчедка си принцеса Юджийни, само че нямаше и диря от американската му брачна половинка Меган Маркъл.

37-годишният принц беше сниман на стадиона за блестящото събитие, което не пропусна, макар че неколкократно твърдеше, че е напуснал кралското семейство, с цел да води живот, надалеч от светлините на прожекторите.

Хари и Юджийни седяха на първокласни кожени седалки в частна ложа .

Prince Harry and Princess Eugenie in the house at
— NFL UK (@NFLUK)
Британските кралски особи носеха маски, каквото е условието в Лос Анджелис за събития навън, на които се събират доста хора. Присъствието им на стадиона, както и това на звезди като Кайли Дженър, Райън Рейнолдс, Леброн Джеймс, Кевин Харт, Чарлийз Терон, Ребел Уилсън, Елън Дедженеръс, Джъстин и Хейли Бийбър, Бен Афлек и Дженифър Лопес и други, беше маркирано от самата Национална футболна лига.

Prince Harry Attends His First — with Cousin Princess Eugenie!
— People (@people)
Профилът на НФЛ Англия в Twitter разгласява фотография на Хари и Юджийни и написа: „ Принц Хари и принцеса Юджийни на стадиона за Super Bowl “.

Не е изненада, че принц Хари участва на едно от най-големите събития за годината в Съединени американски щати. Въпреки, че желаеха по-уединен живот, херцозите на Съсекс постоянно участват на звездни събития откогато напуснаха кралското семейство. Но е

малко извънредно, че този път Меган не беше до него .

Super Bowl е може би най-известен с шоуто, което уредниците приготвят всяка година за полувремето на мача. Тази година то беше на хип-хоп тема, а изпълнителите ветерани бяха на обща възраст от 286 години, отбелязва Daily Mail.
 Шоуто на полувремето на Super Bowl
Dr Dre, Снууп Дог, Кендик Ламар, Мери Джей Блайдж, Еминем и 50 Cent забавляваха публиката, а шоуто беше извънредно добре признато в обществените мрежи, като някои даже го оповестиха за най-хубавото на всички времена.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР