Принц Хари най-сетне сподели подробности от срещата си със своята

...
Принц Хари най-сетне сподели подробности от срещата си със своята
Коментари Харесай

Какво сподели принц Хари след срещата с баба си, кралица Елизабет II

Принц Хари най-накрая показа детайлности от срещата си със своята баба - кралица Елизабет. Това се случи в края на предходната седмица, директно преди заминаването на Хари за Холандия във връзка спортния шампионат Invictus Games.

Най-неочакваното и изненадващо в визитата му бе фактът, че беше съпроводен от брачната половинка си Меган Маркъл. Двойката се отби в замъка Уиндзор, където сега живее 95-годишната кралицата.

И по този мотив Хари показа, че е бил благополучен да се завърне в Обединеното кралство и най-много да види още веднъж своята баба.
 Снимка 571107
 

Според източници, близки до кралското семейство, херцогът на Съсекс е съумял да се срещне и с татко си принц Чарлз, въпреки и за доста малко време.

Една от тематиките, които Хари и Меган са обсъждали с Елизабет е бил платиненият празник на кралицата, който ще се празнува при започване на юни във връзка 70 години от ръководството ѝ.

Твърди се, че двойката публично е поканена от Елизабет да се появи на балкона на Бъкингамския замък, съгласно традицията, по време на тържествата.

Разбира се, разговаряли са и за надпреварите Invictus Games, които Хари основа през 2014 година " Тя ме помоли да предам редица послания на тима на Обединеното кралство, който взе участие в игрите. Дори към този момент съумях с една огромна част от тях ", сподели херцогът на Съсекс пред BBC в понеделник. " Да, беше ужасно да я видя ", показа сърдечно той и добави, че е сигурен, че би се радвала да присъства на спортното съревнование, в случай че можеше.

Принц Хари и Меган Маркъл дадоха старт на петото издание на Invictus Games в петък, в холандския град Хага с банкет, с който посрещнаха участващите спортисти.

Междувременно кралица Елизабет не се причисли към кралското семейство на Великденската църковна работа в неделя. Въпреки че тя продължава да прави част от своите отговорности и да организира виртуални аудиенции от замъка Уиндзор, нейните обществени изяви стават все по-редки - заради редица здравословни проблеми, написа People.

В края на предишния месец тя се причисли към службата в памет на брачна половинка ѝ принц Филип, с цел да означи една година от гибелта му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР