Принц Хари изглеждаше безмилостен“ за присъствието си на церемония по

...
Принц Хари изглеждаше безмилостен“ за присъствието си на церемония по
Коментари Харесай

Принц Хари беше „безмилостен“ по отношение на приоритетите си и искаше да „изглежда като герой“, казва кралският експерт

Принц Хари „ изглеждаше безсърдечен “ за наличието си на гала по награждаването в Лас Вегас, откакто в последния миг отиде да види крал Чарлз, кралски специалист твърди.

39-годишният мъж излетя през нощта, откакто беше осведомен от татко си, че е бил диагностициран с тип рак, откакто е претърпял процедура на уголемена простата предишния месец. Херцогът на Съсекс беше окуражителен за сладкия си жест, до момента в който се втурна да бъде до татко си и се оповестява, че даже Чарлз е бил сюрпризиран от неистовия полет на най-малкия си наследник от Лос Анджелис до Лондон.

Пътуването му обаче беше помрачено от появяването му на премиите NFL Honors в Лас Вегас, единствено часове откакто се върна вкъщи при брачната половинка си Меган Маркъл и двете им деца. Хари стъписа публиката, когато ненадейно излезе на сцената, с цел да връчи премията Уолтър Пейтън за Човек на годината в НФЛ на бранителя на Питсбърг Стийлърс Камерън Хейуърд.

За всички вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете при.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР