Принц Хари и съпругата му Меган са били на приятелска

...
Принц Хари и съпругата му Меган са били на приятелска
Коментари Харесай

Хари и Меган на вечеря с Джей Ло и Алекс Родригес - slava.bg

Принц Хари и брачната половинка му Меган са били на другарска вечеря с Дженифър Лопес и годеникът ѝ Алекс Родригес. Според информация на списание „ Hello “, четиримата са се видели в Маями.

Миналата седмица кралската двойка направи първата си обществена изява на публично събитие откакто напусна Англия. Принц Хари изнесе трогателна тирада на банкет на банката JP Morgan в Маями, където приказва и за трагичната загуба на майка си. Предполага се, че за появяването си той е взел сред половин и един милион $.

„ Хари и Меган ще бъдат най-високоплатените оратори на корпоративния пазар... Изобщо няма да се скандализирам, в случай че са спечелили над един милион $. През годината опциите им да вършат пари са на практика неограничени “, разяснява пиар специалистът Рон Торосян.

Внукът на Елизабет Втора и неговата обичана са получили и покана да бъдат специфични посетители на церемонията по раздаването на Оскарите, където да разгласят спечелилия в една от категориите, само че отказали. Двамата предпочели да останат отвън прожекторите и да се срещнат с латино дивата и бъдещия ѝ брачен партньор в заведение, намиращо се наоколо до хотела им.

Междувременно английските медии писаха, че скоро някогашните херцози на Съсекс ще се завърнат на Острова за финални договаряния. Очаква се това да стане на 9 март, когато в Уестминстърското абатство ще се съберат всички представители на кралското семейство.

По предписание на кралицата, Хари и Меган ще изпълнят кралските си отговорности за финален път, като този път ще вземат със себе си и сина си Арчи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР