Принц Хари и съпругата му Меган прекъснаха връзките си с

...
Принц Хари и съпругата му Меган прекъснаха връзките си с
Коментари Харесай

Хари и Меган отрязаха четирите най-големи таблоида в UK - slava.bg

Принц Хари и брачната половинка му Меган прекъснаха връзките си с едни от най-големите таблоиди във Англия и обявиха, че възприемат политика на "нулево ангажиране " по отношение на тях, съобщи Ройтерс, представена от Dir.bg.
Кралските особи, които се отхвърлиха от формалните си задължения към кралското семейство предишния месец, изпратиха писмо до редакциите на вестниците "Сън ", "Дейли мейл ", "Дейли експрес " и "Дейли мирър " в неделя, в което обрисуваха новата си политика по отношение на тях.

"Нашата цел не е да заобикаляме рецензията. Не става дума и за прекъсване на обществения разговор и за цензуриране на добросъвестни репортажи. Медиите имат право да отразяват и да изричат отзиви за херцозите на Съсекс, положителни или неприятни, само че те не могат да бъдат учредени на неистини ", се споделя в писмото. Кралските особи обявиха, че няма да служат повече за разменна монета в медийната стопанска система за повече кликвания в уеб страниците и на изкривената истина.

Във връзка с новото отношение на принц Хари и неговата брачна половинка Меган упоменатите таблоиди към този момент няма да имат право да получават настояща информация и фотоси от кралската двойка и техни публицисти няма да бъдат допускани до свързани с херцозите медийни събития.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР