Принц Хари и Меган Маркъл трябва да се справят“ през

...
Принц Хари и Меган Маркъл трябва да се справят“ през
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл са изправени пред „сеизмична“ 2024 г., тъй като на Холивуд „има достатъчно“, казва експерт

Принц Хари и Меган Маркъл „ би трябвало да се оправят “ през 2024 година, защото Холивуд „ евентуално има задоволително от тях “, a водещ PR специалист твърди.

Двойката имаше сложна година, що се отнася до техните бизнес покупко-продажби, като договорката им за милиони долари със Spotify беше прекъсната преди няколко месеца. Двойката също беше осмивана в няколко анимационни комедии, в това число South Park, където бяха изобразени като „ Принцът и принцесата на Канада “ на „ международно турне за дискретност “.

Тази година обаче беше разкрито, че Меган подписа с холивудската организация за гении WME, която е представлявала огромни звезди, в това число Дуейн Джонсън, Адел и тенисистката Серина Уилямс. А слуховете не престават да се въртят, че тя може да се върне в Instagram или да върне блога си The Tig.

Въпреки това връзките на семейство Съсекс с кралското семейство не наподобява да са се подобрили и публикуването на спорната книга на Омид Скоби Endgame може да не е помогнало за нещата. И в този момент е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР